Na novinarski konferenci smo s pomočjo simpatične Ule Furlan predstavili Debitelove nove širokopasovne pakete.

Ljubljana, 11. 4. 2013

Debitel se je po 15-ih letih razvoja in rasti znotraj mobilne telefonije odločil zakorakati tudi izven trga mobilnih storitev. V sodelovanju s T-2, ki zagotavlja zanesljivo in hitro infrastrukturo, odslej ponujajo širokopasovne pakete, ki poleg stacionarne IPtelefonije vključujejo tudi IP-televizijo in optični internet.

Na Klicaju smo poleg celostne komunikacije novih paketov zasnovali in izvedli tudi novinarsko konferenco. Namen slednje je bil jasen – na kar najbolj zanimiv način prikazati prednosti Debitelovih novih paketov. Zato smo jo pripravili v prijetnem vzdušju, ki je s scenografijo, značilno za dnevno sobo, spominjal na sproščen »talk-show«.

Novinarsko konferenco je povezovala vsestranska Ula FurlanBorut Razdevšek, direktor Debitela in Sašo Todorovič, predsednik poslovodstva T2, sta predstavila sodelovanje in ob spremljavi kratkega video posnetka predstavila nove pakete. Za konec je gospod Razdevšek Ulo presenetil in ji podaril tri mesece brezplačne uporabe paketa TrojniD, ki vsebuje internet, IP-televizijo in stacionarno telefonijo.